Climbing Up From The Deep

De revalidatie van Gery

Nieuws 


November 2019

28 oktober zijn Gery en Ted vertrokken naar Spanje, voor een derde intensief revalidatietraject van 8 weken bij Medifit. 

Intussen zijn de eerste vorderingen gemaakt! We hopen dat er mooie doelstellingen behaald gaan worden dit traject.

Dankzij de vele donaties is dit traject mogelijk geworden! Namens Gery heel erg bedankt!!Oktober 2019

Voor het oktobernummer van het maandblad DUIKEN zijn Gery en Ted geinterviewd. Het is een mooi en eerlijk artikel geworden, over het ongeval, hun leven nu en hun kijk op de duiksport. Klik op de link hieronder om het interview te downloaden.

Interview DUIKEN
DUIKEN interview.pdf (593.57KB)
Interview DUIKEN
DUIKEN interview.pdf (593.57KB)Augustus 2019

Zaterdag 10 augustus 2019 stond Gery met haar verhaal in de kranten! Een totale oplage van 200.000 stuks van het Leidsch dagblad, Haarlems dagblad, Noordhollands dagblad en Gooi- en Eemlander. 

Klik hier om de pdf te downloaden:

Artikel krant 10 aug 2019
GERY1 (1).pdf (630.07KB)
Artikel krant 10 aug 2019
GERY1 (1).pdf (630.07KB)


Juli 2019

In januari hebben we een speciale ligfiets aangeschaft voor Gery. Dankzij specifieke training met de personal trainers bij Boot en Broersen lukt het Gery inmiddels om haar benen recht te houden tijdens het trappen en kan beter blijven zitten. Het fietsen gaat steeds beter! Lekker naar buiten kunnen, een stukje herwonnen vrijheid is fijn! Maar ook is het fietsen een erg goede training voor het herstel. Zowel lichamelijk als cognitief. Denk maar eens aan alle handelingen die tegelijk moeten gebeuren, trappen, sturen, kijken, remmen, het verkeer in de gaten houden, nadenken over voorrangsregels, etc.etc. Wanneer het weer en haar energie het toelaten gaan we er op uit.